Friday, October 22, 2010

nawaitu bertudung?

salam.


tudung zaman sekarang. pergh cun siot!
TAPI
rupanya kite punya gaya dah seakan-akan sama dengan sister.
betapa jahilnya umat zaman sekarang!


memang ak tak nafikan.
tyme zaman jahiliah ak dolu-dolu, ak pun suka pakai tudung arini ni.
siap pinkan kat bahagian belakang tudung!
tapi takde la sampai nak tercekik leher ak ni. ak still sayangkan nyawa ak lagi wei!
honestly, ak takde niat langsung pun nak tayang leher jinjang ak ni (erk. jinjang ke?)
tyme tu ak cuma niat supaya tudung ak nampak lebih kemas. tu je!


lepas ak dah kenal dunia facebook ni, baru ak taw pasal trend yg sangat-sangat jahil ni.
sekarang ak dah tak berapa nak layan dengan tudung arini sbb nampak macam orang tua je.
(ceh, perasan muda).
setakat pergi kedai kak yah nak beli roti kering tu, ak sarung je tudung arini mak ak ni. kihkih.
tapi no pin-pin kat bahagian belakang tudung ni. biar je la camtu. bukannya mati pun.
satu je advantage tudung arini ni: tangkap muat je. tak payah pikir nak tiup-tiup tudung sampai nampak cun. hee.


shawl! pergh. ak memang giler dengan shawl. harap maklum.
TAPI satu je yg ak kureng berkenan dengan trend shawl zaman sekarang ni.
dorang ni suka lilit shawl dorang sehingga menampakkan nasi lemak 50 sen dorang!
dorang ni tak malu ke? ak yg tengok ni pun rasa nak pergi menyorok dalam longkang kat um ni.
tak sanggup nak tengok wei.
ak tengok dorang ni macam bangga giler dengan nasi lemak dorang. macam dia sorang je yg ade. kihkih.
ak yg pakai shawl ni boleh je tutup ape yg patot!
tak perlu kot nak tayang-tayang benda alah tu!
aiseh. perempuan oh perempuan.


ak cukup tak paham dengan manusia ber'chrosome' XX yg suka sangat on off.
ape kejadahnya kejap pakai tudung, kejap bukak tudung.
ari ni ak nampak comey je si *** pakai tudung.
pastu, esok ak nampak hudus je si *** tanpa tudung!
ai, ke mana ko punya tudung?
patot la semalam ak nampak ko baru keluar dari saloon. jalan straight je.
rupanya baru lepas rebonding rambut!
rambut dah cantik, maka apa kes ak nak pakai tudung?
ceit. ak pelangkung jugak budak ni nanti. heh

p/s: watch out with the virus around you.

2 comments:

it's-paan said...

keh keh...
aku teringat pulak kes td...

buDAK keCIK said...

wee~~~