Friday, October 22, 2010

membawa hati yg lara

salam.

pergh. tajuk entry tak leh blah. kihkih
nanti mesti korang ingat ak tengah putus cinta.
ak bercinta? kihkih.
takde maknanya~~~

**********************************************************



maka dengan ini, saya mengisytiharkan bahawa kami; budak-budak biotek akan berangkat ke ke utara pada pagi esok! hoorey~~~

kami bakal bertolak pada pukul 8 pagi esok. harap maklum.
maknanya pukul 7.30 pagi ak dengan cik paan dah kena move dari kolej.
pergh. awal sangat tu!

ak amat berharap ak boleh bangun seawal 6 pagi.
ye la. ak kalu dah bersiap tu cam bakal pengantin yg bakal dikawenkan. ngee.

ak amat berharap field trip ni boleh membuka minda ak and bagi ketenangan untuk ak
sbb minggu depan ak bakal berdepan dengan minggu yg paling stress!!!
disebabkan :
  1. tests tissue culture; theory- 26/10 (selasa), practical- 28/10 (khamis)
  2. test biotech technique- 29/10 (jumaat)
  3. assignment applied microbe
  4. lab report plant physio
  5. lab report tissue culture
what a hectic week!
weekend ni dah memang burn camtu je.
ye la. ari sabtu dah bertolak. pastu, isnin malam baru sampai um.

memang ak jadi zombie la nanti minggu depan!

memang betul-betul membawa hati yg lara pergi ke utara ni.


p/s: watch out with the virus around you.

No comments: