Friday, October 29, 2010

~genetic engineering~

salam.


yeah~! hectic week is OVER!!
alhamdulillah.
semalam ak tengah google cari image for genetic engineering sbb ak present pasal advantages genetic engineering in the field of medicine.
pastu, ak ternampak gambar ni~! [sila julingkan mata anda ke bawah]




it's man-bear-pig~!
what the ****
gila ape nak gabungkan gene manusia, beruang, dan vavi~!
RIDICULOUS!!!
taw la otak tu geliga tahap cipan.
sampai nak gabungkan 3 gene sekaligus.
taw la ketiga-tiga spesies ni jenis mamalia.
nasib la mereka-mereka ni tak gabungkan mamalia+reptilia.
entah jadi rupa ape la pulak nanti.
ee, geli ak tengok~!
nak pecah pankreas ak ni.
siot je~!



ni lagi satu gambar yg ak dapat dari pakcik google.
ak syak yg ni gene kerbau+gene kangaroo+gene zebra.
ni pun 3 gene sekaligus.
juga jenis mamalia.
kenapa mereka-mereka ni teramat excited state dengan digit 3?
adekah sbb digit 3 tu nombor ganjil?
Rasulullah s.a.w. amat suka dengan nombor ganjil ni.
ak pun minat nombor ganjil ni~!


saintis sekarang bukannya betul sangat.
nak ikut kepala otak sendiri~!
taw la pandai.
TAPI ade yg terbuka hati untuk peluk islam. alhamdulillah.
dan ade jugak tanpa segan silu, buat kajian sembrono sampai terhasil la 2 benda alah ni~!
konon nak buat klon la.
ape kes?
bukan dapat untung pun.
hodoh ade laa.
aiseh. camni la jadinya kalau hidup tak percaya dengan kewujudan tuhan.
kita semua hasil ciptaan Allah.
so, takde sape pun yg boleh buat sebijik macam ciptaan Allah~!
percayalah...


kan bagus kalu mereka-mereka ni carik virus mane yg boleh bagi advantage untuk kita.
erk. ade ke? ngee.
nanti tunggu ak kaji pasal virus-virus yg diselubungi dengan misteri ni.

p/s: watch out with the virus around you.

2 comments:

it's-paan said...

macam photoshop je...
ko taw je lah susah tahap petale ke berapa nak express gene recomb. nie...

buDAK keCIK said...

x kesah la photoshop ke ape ke.
ak ase msti ade yg buat keje giler ni~!
kalu x,xkn ade nya si dolly tu