Sunday, October 10, 2010

APA ADA DENGAN 10.10.10?

apa ada dgn cinta...eh silap2.ekeke
apa ada dgn tarikh 10.10.1o?

ak tersangat hairan binti ajaib
sbb ramai manusia yg pilih tarikh 'keramat' ni utk melangsungkan hari perkahwinan mereka
apekah???


kat area gombak ni je, tersangat la byk khemah sampai ak tak sanggup nak tolong kira
and ari ni memang ak makan free je la kejenya sbb 3 buah rumah sekali ak pulun ari ni
erkkkkkkkkkkkkk, alhamdulillah...kekenyangan yg tahap ekstrem.hee

tu baru area gombak, tak pergi tengok yg part putrajaya lagi tu
aiseh...
kenapa la manusia ni lahap sangat dgn 10.10.1o?
pastu ade pulak pihak media melaporkan para ibu sanggup nak melewatkan kelahiran baby dorang and ade jugak yg sanggup mempercepatkan kelahiran baby dorang semata-mata sbb 10.10.10.GILA!!!
dorang ni bahlul ke sewel? atau pun kedua-duanya sekali...
haish.ni yg ak ase nak mengamuk ni
izinkan ak...uwarghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
mana boleh sesuka hati asbestos dia je nk suruh baby keluar 10.10.10
ko teran la sampai ko dpt flush semua isi perut ko tu sekali
baru power...dh la buat dosa.terpaksa la si suami buat tahlil utk ko, silap hb baby ko sekali.
puan-puan sekalian, sudikah anda?haa cilakak. eh silap2 cilakan la ye.jgn malu2
ade ak kesah?tu baby ko,bukan baby ak...

p/s: watch out wif the virus around you


3 comments:

it's-paan said...

huih...mind you language la makcik

Nur Asyikin Bt Aminuddin said...

ade ak kesah?
hee

Nur Asyikin Bt Aminuddin said...

cik paan sori...
ak emo gler mlm ni
mmg language ak pn pergh...hampes
assgnmentku...hukhuk