Wednesday, October 13, 2010

...animal breeding...

salam...

petang tadi ade test animal breeding.soalan memang senang sbb objektif.hee.
tp ak dh dpt agak ak mesti fail bila masuk part inbreeding.haila.
puas dr.K bagi hint kt ak tadi, tp still tak dapat tangkap laa.
rupa-rupanya budak2 ni pn otak lebih kurang ak je.sama2 tak paham.hee.
so, nanti dr.K nak explain more details on it.
tu yg ak nk dengar tu.wee~~~
sayang dr.K.erk, DR.K okay.not DATO' K.
DR.K tu lecturer ak.DATO' K tu husband si siti nurhaliza.
so, takde kena mengena ak nak tetiba sayang2 Dato' K tu.ape kes?
dr.K tu yelah sbb lecturer kesayangan ak sbb dia teramat la sporting.i like.hee


lepas test, ade meeting pasal field trip kami :
KL--->PERLIS--->LANGKAWI--->PERAK--->KL
i like!!!hee
merayau-rayau kt langkawi, visit buffalo farm, visit ostrich farm...
but the problem is we will arrive at um on monday...maybe around 9 p.m
and the next day we gonna have a test.erk.gulp.
lab report pun nak kena submit minggu tu.
presentation lagi.after that week, we will have study week for 1 week.2 weeks break.
and and and...FINAL EXAM.meaning that final exam is just around the corner.
oops...rasa cam ade rama-rama kt dalam perut ni.tetiba rasa sakit perut.
rasa cam nak sembelit, cirit birit pun ade.takut.


lepas test, meeting pasal field trip, ak and cik paan pergi jalan2 cari pasal.cari pasal?hee
jalan2 cari makan la wei.padi tadi ak sumbat perut ak ngn nasi lemak rm1.20 je.
kesian perut ak.dah la tengah sakit perut ni akibat daripada bendera merah yg sedang rancak berkibar.sabar je la.nasib baik tak tambah ngn gastrik.
pernah satu bulan tu, gastrik+sesungut.pergh...memang sodap rasanya.

okay u-turn balik semula kt kesah jalan2 cari makan kami.
kebetulan ari ni, budak2 ni tengah run bisnes sempena hari apk, so byk la gerainya.
mata kami pun melilau je carik mangsa, eh silap.melilau carik makanan yg boleh menaikkan nafsu makan kami.
tapi...hampa.semua gerai dah on da way nk tutup2.aiseh.berkecai harapan kami nak cari makanan yg syiok2.ceh.
last2, kami pergi kps, beli burger sudeyh.hee.
ak sampai je bilik, terus melantak burger sambil berpura-pura tak ingat dunia.
pergh.gila kentang.sedap siot burger ni!!!tambah pulak ade cheese.
aiseh tetiba kelaparan telah menjelma kembali...ak nak bedal benda apa pulak ni?

No comments: